Povezave: Mladinska knjiga-Mozaik knjiga-Svijet knjige-Mladinska knjiga-Mladinska knjiga
Home
пребарување
РУБРИКИ
Актуелно
За нас
Книги
Книги за најмладите
Како да станете наш читател
Често поставувани прашања
Кариера
Контакти
Книги кои можат да се најдат во сите книжарници
Книги за подарок
ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ

Младинска книга ДООЕЛ
1000 Скопје
Ул. Љубљанска бр. 5

Тел.: + 389 2 3072 544,
         + 389 2  3072 556.
Факс: + 389 2 3071 540
E-mail: info@mladinskakniga.com.mk


 

 

MK Skopje emag
Domov
Актуелно
„Растенија“
„РАСТЕНИЈА“ книга во претплата - врвни визуелни преставувања на растенијата и цвеќињата од целиот свет.
За нас
НАГРАДЕН КВИЗ ЗА ПРЕТПЛАТНИЦИТЕ НА КНИГАТА „ОКЕАН“
СО ОКЕАН, НА МОРЕ... ЛЕТУВАЈТЕ 9 ДЕНА СО МЛАДИНСКА КНИГА НА ЗАКИНТОС ИЛИ КРФ! САВАНА И МЛАДИНСКА КНИГА ПОДГОТВИЈА ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА КУПУВАЧИТЕ НА КНИГАТА „ОКЕАН“ ВО ПРЕТПЛАТА
Книги
Голем семеен советник за здравјето - енциклопедија за секое семејство
ГОЛЕМ СЕМЕЕН СОВЕТНИК ЗА ЗДРАВЈЕТО
Книги за најмладите
Седум навики на среќните деца
КНИГА ЗА СЕКОЕ СЕМЕЈСТВО - ОД СЕМЕЈСТВОТО ШТО ВИ ЈА ДАДЕ СЕДУМ НАВИКИ НА МНОГУ УСПЕШНИ ЛУЃЕ
Како да станете наш читател
Како да станете наш читател
Почитувани и драги читатели,како и секогаш Ви стоиме на располагање за нарачки на Вашите омилени изданија.
Често поставувани прашања
Рати
Плаќањето на рати е само една од поволностите при купувањето што Ви го нудиме. Прочитајте нешто повеќе и за другите поволности што Ви стојат на располагање.
Кариера
Завршна годишна прослава 2011 година
Годишна прослава и прогласување на најдобрите во 2011 година
Контакти
Младинска книга - Скопје, куќа на добри приказни
Ул. Љубљанска бр. 5; 1000 Скопје
Книги кои можат да се најдат во сите книжарници
Euro plus rivord - interaktivan kurs engleskog jezika
ЕУРО ПЛУС РИВОРД - ИНТЕРАКТИВЕН КУРС ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Книги за подарок
Подарете книга на вашите најблиски и деловни соработници
ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ
До сите фанови на Хари Потер
ДО СИТЕ ФАНОВИ НА ХАРИ ПОТЕР - МЛАДИНСКА КНИГА
 
Mladinska knjiga Group
МК ГРУПАЦИЈА: Skopje - Ljubljana - Zagreb - Beograd - Sarajevo - Sofija - Bukarest
Copyright 2000-2007: MLADINSKA KNJIGA, Skopje. Sva prava zadržana.
Izvedba BuyITC d.o.o.