Povezave: Mladinska knjiga-Mozaik knjiga-Svijet knjige-Mladinska knjiga-Mladinska knjiga
Home
пребарување
РУБРИКИ
Актуелно
„Македонски цркви и манастири“
ПРОЛЕТНА АКЦИЈА - СЕТ на две енциклопедии „Градина“ и „Растенија“
Животни
„Македонски Слави“ - залог за поколенијата
„Растенија“
Чудесна Македонија
Чудесна Македонија - книга во отплата
Промоција на книгата „Хари Потер и реликвиите на Смртта“
„Океан“
Промоција на книгата „Гурманско едрење“ среда, 15 септември во 11,00 часот МКЦ Клуб-ресторан
Добитници од извлекување на наградниот квиз за книгата во претплата „ОКЕАН“
„ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ“
„Тито без маска“
За нас
НАГРАДЕН КВИЗ ЗА ПРЕТПЛАТНИЦИТЕ НА КНИГАТА „ОКЕАН“
Добитници од извлекување на наградниот квиз за книгата во претплата „ИСТОРИЈА“
Наградна игра за претплатниците на книгата „Голем Тојбнеров готвач“
Отворена дебата во книжарницата „Култура“ - тема „Тито без маска“ повод 1000-ти продаден примерок
Промоција на книгата „Хари Потер и Полукрвниот Принц“ - 6 дел
САЕМ
Happy birthday 5 - Mladinska kniga - Skopje
Историја
Книги
Религии во светот
Оксфорд - илустриран речник
Раскошни цвеќиња
Вселена
Стари македонски песни
Земјата низ времето
Богови и херои во грчката и римската митологија
Сите чуда во светот
Тито без маска
Ослабете додека спиете
Мисли за животот и свесноста
Атлантика
Мајка и дете
Планетата Земја
Илустрирана детска енциклопедија
Книги за најмладите
Капетан Гашник
Мали сезнајковци
Боенка
Јас
Мојот тато
Како да станете наш читател
Како да станете наш читател
Често поставувани прашања
Рати
Поволности при купување на наши изданија
Често поставувани прашања
Кариера
Завршна годишна прослава 2011 година
Завршна годишна прослава 2009
Вработување во МК Скопје
Контакти
Младинска книга - Скопје, куќа на добри приказни
Facebook на Младинска книга
Книги кои можат да се најдат во сите книжарници
Euro plus rivord - interaktivan kurs engleskog jezika
Najprije ono što je najvažnije
Feng shui - brzo i jednostavno
Feng shui za djecu
Feng shui za ljubav
Englesko - srpski rečnik
Sreća u ljubavi
Vitaminska revolucija
Minerali
Akupresura
Kolesterol
Domaći lijekovi za djecu
Vježbe za stražnjicu i bedra
Recepti za savršen brak
Kako se uspješno prodati
Znamo li da se ponašamo?
Sedam navika uspješnih ljudi
Najprije ono što je najvažnije
Pilates
Книги за подарок
ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ
До сите фанови на Хари Потер
Најново од Младинска книга Скопје

Младинска книга ДООЕЛ
1000 Скопје
Ул. Љубљанска бр. 5

Тел.: + 389 2 3072 544,
         + 389 2  3072 556.
Факс: + 389 2 3071 540
E-mail: info@mladinskakniga.com.mk


 

 

MK Skopje emag > Книги
Domov
Човек -Енциклопедија
Поголема слика
ПЕЧАТИ
ОМИЛЕНИ
Единствен приказ на човекот и човештвото

- Појдете на возбудливо патување и откријте ги сите фази
  од човековото постоење

- Препуштете се на занимливите, веродостојните и
  информативни текстови

- Уживајте во над 2.500 прекрасни фотографии

- Откријте ја богатата разновидност на човечкиот род

- Историска читанка, анатомски атлас, медицински
  прирачник, приказ на народите во светот,
  дневник на достигнувања, се на едно место

- 512 страници, формат: 30х26 см, тврда подврска

Редовна цена: 4.750,00 ден.


ек07.06.2008
НАГОРЕ
Urednik strani Gregor Medved
0/0/0/936
Mladinska knjiga Group
МК ГРУПАЦИЈА: Skopje - Ljubljana - Zagreb - Beograd - Sarajevo - Sofija - Bukarest
Copyright 2000-2007: MLADINSKA KNJIGA, Skopje. Sva prava zadržana.
Izvedba BuyITC d.o.o.