Povezave: Mladinska knjiga-Mozaik knjiga-Svijet knjige-Mladinska knjiga-Mladinska knjiga
Home
пребарување
РУБРИКИ
Актуелно
За нас
Книги
Илустрирана детска енциклопедија
Книги за најмладите
Како да станете наш читател
Често поставувани прашања
Кариера
Контакти
Книги кои можат да се најдат во сите книжарници
Книги за подарок
ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ

Младинска книга ДООЕЛ
1000 Скопје
Ул. Љубљанска бр. 5

Тел.: + 389 2 3072 544,
         + 389 2  3072 556.
Факс: + 389 2 3071 540
E-mail: info@mladinskakniga.com.mk


 

 

MK Skopje emag > Книги
Domov
Илустрирана детска енциклопедија
Поголема слика
ПЕЧАТИ
ОМИЛЕНИ
ИЛУСТРИРАНА ДЕТСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА

 

Сообразена е со училишната програма за основното образование.

Со голем број прекрасни фотографии и интересни описи, оваа енциклопедија од А до Ш е приспособена за децата и помладите читатели;

- 145 главни теми и 1.500 дополнителни поими за области кои децата треба и сакаат да ги запознаат;

- Над 2000 географски карти, цртежи и фотографии во боја;

- За деца на возраст над 6 години.

 Редовна цена: 1.480,00 ден.

 


ек ОД 07.06.2008 ДО 10.10.2008
НАГОРЕ
Urednik strani Gregor Medved
0/0/0/559
Mladinska knjiga Group
МК ГРУПАЦИЈА: Skopje - Ljubljana - Zagreb - Beograd - Sarajevo - Sofija - Bukarest
Copyright 2000-2007: MLADINSKA KNJIGA, Skopje. Sva prava zadržana.
Izvedba BuyITC d.o.o.