Povezave: Mladinska knjiga-Mozaik knjiga-Svijet knjige-Mladinska knjiga-Mladinska knjiga
Home
пребарување
РУБРИКИ
Актуелно
„Растенија“
24/7 Интерактивен англиски јазичен курс во 3 степени
Домашен Готвач
Чудесна Македонија
Најубавите бајки од браќата Грим
Чудесна Македонија - книга во отплата
Енциклопедија „Општа Наука“ ново од Младинска книга Скопје
Промоција на книгата „Хари Потер и реликвиите на Смртта“
Добитници од извлекување на наградниот квиз за книгата во претплата „ОКЕАН“
„Океан“
Промоција на книгата „Гурманско едрење“ среда, 15 септември во 11,00 часот МКЦ Клуб-ресторан
Најново од Mладинска книга - Скопје
„ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ“
„Тито без маска“
За нас
НАГРАДЕН КВИЗ ЗА ПРЕТПЛАТНИЦИТЕ НА КНИГАТА „ОКЕАН“
Добитници од извлекување на наградниот квиз за книгата во претплата „ИСТОРИЈА“
Наградна игра за претплатниците на книгата „Голем Тојбнеров готвач“
Отворена дебата во книжарницата „Култура“ - тема „Тито без маска“ повод 1000-ти продаден примерок
САЕМ
Промоција на книгата „Хари Потер и Полукрвниот Принц“ - 6 дел
Happy birthday 5 - Mladinska kniga - Skopje
Историја
Книги
Голем семеен советник за здравјето - енциклопедија за секое семејство
Религии во светот
Оксфорд - илустриран речник
Раскошни цвеќиња
Вселена
Стари македонски песни
Земјата низ времето
Богови и херои во грчката и римската митологија
Сите чуда во светот
Тито без маска
Ослабете додека спиете
Мисли за животот и свесноста
Атлантика
Мајка и дете
Готвење за семејството
Планетата Земја
Илустрирана детска енциклопедија
Атлас со 6 сложувалки
Фактопедија
Книги за најмладите
Седум навики на среќните деца
Капетан Гашник
Мали сезнајковци
Боенка
Јас
Радосница
Прво ти, потоа јас!
Мојот тато
Како да станете наш читател
Како да станете наш читател
Често поставувани прашања
Рати
Поволности при купување на наши изданија
Често поставувани прашања
Кариера
Завршна годишна прослава 2011 година
Завршна годишна прослава 2009
Вработување во МК Скопје
Контакти
Младинска книга - Скопје, куќа на добри приказни
Facebook на Младинска книга
Книги кои можат да се најдат во сите книжарници
Euro plus rivord - interaktivan kurs engleskog jezika
Prekretnice
Najprije ono što je najvažnije
Feng shui - brzo i jednostavno
Feng shui za djecu
Feng shui za ljubav
Italijansko - hrvatski hrvatski
Njemački na CD za tri meseci
Poslovni i protokolarni engleski
Englesko - srpski rečnik
Sreća u ljubavi
Tajne uspjeha i unutarnjeg mira
Vitaminska revolucija
Minerali
Akupresura
Kolesterol
Domaći lijekovi za djecu
Montignacova dijeta
Vježbe za stražnjicu i bedra
Recepti za savršen brak
Kako se uspješno prodati
Znamo li da se ponašamo?
Socijalna inteligencija
Sedam navika uspješnih ljudi
Najprije ono što je najvažnije
Pilates
Kama sutra
Книги за подарок
Подарете книга на вашите најблиски и деловни соработници
ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ
До сите фанови на Хари Потер
Најново од Младинска книга Скопје

Младинска книга ДООЕЛ
1000 Скопје
Ул. Љубљанска бр. 5

Тел.: + 389 2 3072 544,
         + 389 2  3072 556.
Факс: + 389 2 3071 540
E-mail: info@mladinskakniga.com.mk


 

 

MK Skopje emag > Актуелно
Domov
„ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ“
Поголема слика
Поголема слика
Поголема слика
Поголема слика
Поголема слика
Поголема слика
Поголема слика
ПЕЧАТИ
ОМИЛЕНИ
„ХАРИ ПОТЕР И ПОЛУКРВНИОТ ПРИНЦ“ КОНЕЧНО И НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

Дознајте ги најновите авантури на Хари и неговата дружина пред излегувањето на филмот!

Неколку неверојатни податоци за серијата книги за Хари Потер:

- Во оваа година ќе биде и премиерата на филмот Хари Потер и Полукрвниот Принц;

- Англиското издание на Хари Потер е првата книга што некогаш се искачила на врвот на француската топ-листа на бестселери на книга што не е напишана на француски јазик;

- Големиот успех на книгите за Хари Потер го поттикна „Њујорк Тајмс“ во 2000 година да воведе одделна бестселер-листа за литература за деца;

- Серија книги за Хари Потер се преведени на 65 јазици во светот.

 

 

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ КОН ОГРОМНОТО СЕМЕЈСТВО НА ЧИТАТЕЛИ И ОБОЖАВАТЕЛИ НА КНИГИТЕ ЗА ХАРИ ПОТЕР.

 

ТОА ЗАДОВОЛСТВО НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ВИ ГО ОВОЗМОЖУВА ТИМОТ НА МЛАДИНСКА КНИГА - СКОПЈЕ.

 

 


ек02.02.2009
НАГОРЕ
Urednik strani Gregor Medved
0/0/0/415
Mladinska knjiga Group
МК ГРУПАЦИЈА: Skopje - Ljubljana - Zagreb - Beograd - Sarajevo - Sofija - Bukarest
Copyright 2000-2007: MLADINSKA KNJIGA, Skopje. Sva prava zadržana.
Izvedba BuyITC d.o.o.